Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΟΥ ΓΑΤΟΥ-ΧΙΡΟ ΑΡΙΚΑΟΥΑ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ

 Το χρονικό ενός πολυταξιδεμένου γάτου

Ο νεαρός Σατόρου ζει και εργάζεται στο Τόκιο.

Μια μέρα περιθάλπτει έναν αδέσποτο γάτο και στην πορεία αποφασίζει να τον υιοθετήσει.

Του δίνει το ασυνήθιστο όνομα Νάνα και πέντε χρόνια αργότερα,αποφασίζει να τον πάρει μαζί του σε ένα προγραμματισμένο μακρινό ταξίδι το οποίο θα αλλάξει ριζικά τα πάντα!

Για να δώσεις μια ευκαιρία στο συγκεκριμένο ανέλπιστα καλό μυθιστόρημα,δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση να είσαι λάτρης της γάτας!

Αυτό που χρειάζεται είναι να είσαι απλά άνθρωπος,που νιώθει,πονάει,πέφτει και βρίσκει την δύναμη να ξανασηκωθεί.

Έχει την απαιτούμενη ενσυναίσθηση,αφουγκράζεται τις νέες προκλήσεις που έρχονται στο διάβα του και είναι δεκτικός στην οποιαδήποτε ομορφιά είναι διάχυτη γύρω μας!

Με το πέρας του συγκεκριμένου αφηγήματος όμως,είμαι απλά σίγουρος ότι κάθε αναγνώστης θα γίνει αναπόφευκτα ένα κλικ καλύτερος άνθρωπος.

Ο ανείπωτος πόνος και οι ολέθριες συνέπειες της απώλειας οδηγούν σε μια προδιαγεγραμμένη πρόωρη ενηλικίωση.

Και βρίσκεσαι εσύ απέναντι στον εαυτό σου που παλεύει μανιασμένα με τις ενοχές και την προσπάθεια να απαγκιστρωθεί από καθετί τοξικό.

Αλλά όπως γίνεται πάντα,έρχεται η αγάπη, ακόμα και στην πιο μικρή μορφή της,που έχει την δύναμη να γλυκάνει και να αλλάξει τα πάντα!

Μέσα από μια ζεστή και τρυφερή γραφή, έχουμε στην διάθεση μας ένα σπάνιο οδοιπορικό, αξέχαστες εικόνες και μια εκπληκτική εναλλαγή τοπίων που οδηγούν αναπόδραστα στο συμπέρασμα του πόσο ευλογημένος είναι κάποιος που επιλέγει συνειδητά να συμβιώσει με ένα ζώο.

Κάθε υπέροχη σελίδα αφιερωμένη στην μεγαλοψυχία,την δύναμη της αφοσίωσης και την μαγεία της προσφοράς!

Μια ξεχωριστή και γλυκόπικρη ιστορία που αγγίζει τα τρίσβαθα της ψυχής,συγκινεί βαθιά,υπενθυμίζει πολλά και διδάσκει ακόμα περισσότερα.

Ένα πανέμορφο, αλληγορικό ανάγνωσμα που εξυμνεί την φιλία και κάθε ισχυρό δεσμό και ειλικρινά μένει για πάντα χαραγμένο στην μνήμη σου!

Pantelis Topalidis



1 σχόλιο:

  1. Χάρη σε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο που συνάντησα διαβάζοντας μερικά σχόλια εδώ, φοβήθηκα κάτι τέτοιο στην αρχή, αλλά χρειάζομαι πραγματικά βοήθεια για να ξεφύγω από την κατάστασή μου, επειδή ο σύζυγός μου ειδοποίησε δύο εβδομάδες να φύγω από το σπίτι επειδή ο will είχε κάποια παρεξήγηση που δεν μπορώ να αναφέρω εδώ, ο Dr Ajayi έκανε ένα ξόρκι συμφιλίωσης και μπορέσαμε να διευθετήσουμε τη διαφορά μας εξωδικαστικά. Εάν χρειάζεστε την υπηρεσία ενός ισχυρού ξόρκι, επικοινωνήστε με τον Dr Ajayi στο Whatsapp: +2347084887094 ή email : drajayi1990@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή