Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΣΤΑΖΕ ΜΕΛΙ ΦΑΝΗ ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Πολύ δυνατή ιστορία γεμάτη μίση, έρωτες, ανατροπές και εκδίκηση βέβαια(που στάζει μέλι!!) Μου θύμισε σε κάποιο σημείο ένα άλλο αγαπημένο μου βιβλίο(δεν θα αναφέρω ποιο, για να μην προδώσω κάτι), αλλά νομίζω πως είναι λογικό όταν έχουμε διαβάσει τόσα και ιδιαίτερα όταν διαδραματίζονται την ίδια εποχή! Στα μειονεκτήματα του βιβλίου η επιμέλεια! Ορθογραφικά-συντακτικά, επαναλαμβανόμενος διάλογος και στην αρχή του βιβλίου ένα σημείο με ένα γεγονός που αναιρείται! Παρ' όλα αυτά αξίζει να το διαβάσετε, υπέροχη η γραφή της κυρίας Πανταζή!!!

Από το οπισθόφυλλο:

Η Μαρουσώ, ένα πλάσμα χαρισματικό κι ευλογημένο που σκορπούσε απλόχερα την αγάπη, χτυπήθηκε από μοίρα τραγική. Άντεξε την ορφάνια. Άντεξε και τον βιασμό. Όταν όμως ήρθε η στιγμή της πιο αδυσώπητης δοκιμασίας, η ζωή της πέρασε στα σκοτεινά μονοπάτια του μίσους και της εκδίκησης για την ευτυχία που της έκλεψαν.

Και τότε, από άγγελος της αγάπης γίνεται τιμωρός και δε διστάζει να πουλήσει την ψυχή της στον διάβολο προκειμένου να εκδικηθεί εκείνους που της άρπαξαν ό,τι πολυτιμότερο είχε στη ζωή, και στέγνωσαν την καρδιά της. Η μέλισσα, που μέχρι τώρα έδινε μόνο μέλι, ετοιμάζει το φονικό κεντρί της.

Όταν θα συναντηθεί με την Αννέζα, το γλυκό κορίτσι που ερωτεύτηκε τον Κωσταντή κι έκανε μαζί του όνειρα, το πεπρωμένο θα τους παίξει παιχνίδια δύσκολα κι απρόβλεπτα.

Τι είναι αυτό που συνδέει τελικά τις δύο γυναίκες; Θα γίνουν φίλες ή εχθρές; Πώς θα αντιδράσουν όταν φτάσει η γλυκιά στιγμή της εκδίκησης;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου