Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016

ΜΗ ΜΕ ΛΗΣΜΟΝΕΙ ΚΩΣΤΑΣ ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ

Ένα βιβλίο που με ταξίδεψε σε Γιάννενα, Πάτμο, Γαλαξίδι και Παρίσι! Ήταν το πρώτο του κύριου Κρομμύδα που διάβασα και μου άρεσε πάρα πολύ η "κινηματογραφική" του πένα, ήταν σαν να βλέπω μια καλογυρισμένη ταινία. Αναμφίβολα οι δύο ήρωες που με στιγμάτισαν σε αυτό το βιβλίο είναι ο Μιχάλης και η Μελέκ με τις ιστορίες τους! Υπέροχο!

ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ:

Στο Παρίσι, μια γυναίκα με μυστηριώδες παρελθόν γράφει την τελευταία λέξη σε ένα γράμμα με άγνωστο παραλήπτη...
Στην άκρη των ματιών της έχει περισσέψει ένα δάκρυ για τον μοναδικό άνθρωπο που βρέθηκε να την αγαπήσει. Έναν άνθρωπο που τον "σκότωσαν" γιατί ο έρωτάς τους θεωρήθηκε έγκλημα.

Την ίδια ώρα, η Πέρσα στροβιλίζεται στη σκηνή με κλειστά τα μάτια. Το θυελλώδες χειροκρότημα του κόσμου την τραβάει από την έκσταση και την κάνει να τα ανοίξει. Ένας άγνωστος άντρας στην πρώτη σειρά την κοιτάζει μαγεμένος. Το βλέμμα του κλειδώνει στο δικό της. Ο νεαρός φωτογράφος Κωνσταντίνος αισθάνεται ότι αντικρίζει μια αρχαία θεά. Και η Πέρσα νιώθει ότι μόλις συνάντησε το πεπρωμένο που έψαχνε χρόνια.

Ένας φωτεινός δρόμος ανοίγει. Μια συγκλονιστική αληθινή ιστορία αρχίζει να ξετυλίγεται περνώντας από τα Γιάννενα, το Γαλαξίδι και την Πάτμο. Ένα μικρό μπλε λουλούδι σε ένα γράμμα κρύβει το μεγάλο μυστικό.

Πόσο μπορεί κανείς το παρελθόν να λησμονήσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου