Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

SAUL BLACK-ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΟΝΟΥ-EKΔΟΣΕΙΣ BELL

 Μαθήματα φόνου

Αλήθεια μέχρι που θα εφτανες για να σώσεις την ζωή σου;Πόσα αποθέματα δύναμης και κουραγιου,μπορεί να κρύβει ο άνθρωπος μέσα του,για να ξορκισει τον μεγαλύτερο εχθρό του,τον θάνατο;Και παρόλο εκείνο το πολυπόθητο λευκό φως που φαντάζει τόσο δελεαστικό στην αντίπερα όχθη,θα έκανες τα αδύνατα δυνατά,για να μην σου πάρουν την ζωή;

Από την μία η δεκάχρονη Νελ,η μόνη επιζών της φονικης μανίας δύο ψυχικά αρρωστων αντρών,που σκορπουν πολυάριθμα θύματα στο σαδιστικό πέρασμα τους.

Και από την άλλη η αστυνομικος Βαλερι Χαρτ,που παράλληλα με τις εμμονές της και τις πληγές του παρελθόντος της,έχει μόνο ένα σκοπό:την σύλληψη αυτών των δύο αντρών.

Και στο επίκεντρο,ένας διαταραγμενος κατ'εξακολουθηση δολοφόνος,που δεν θα ηρεμήσει μέχρι να ολοκληρωθεί το μακάβριο έργο του.

Χωρίς υπερβολή και με το χέρι στην καρδιά,από τα καλύτερα θρίλερ που έχουν πέσει στα χέρια μου!

Ένα έξοχο μυθιστόρημα που παίζει ανεξέλεγκτα με το μυαλό του αναγνώστη,τον αναστατώνει στον υπέρτατο βαθμό και η αγωνία του χτυπάει κόκκινο!

Λυρική και πανέμορφη γραφή,σφιχτοδεμένη πλοκή και εξαιρετική απεικόνιση των χαρακτήρων.

Ίσως κάποιους τους σοκάρει ο αρκετά ωμός ρεαλισμός του,εμένα αντιθέτως με εξιταρε,έπαιρνα απλά μία ανάσα και συνέχιζα να χάνομαι σε μια καταιγιστική καταδίωξη,που δύσκολα συναντάς όμοια της.

Νομίζω ότι η μαγεία του συγκεκριμενου βιβλίου έγκειται στην φρέσκια και διεισδυτική ματιά του,ξεφεύγοντας με επιτυχία από την πεπατημένη και χαρίζοντας μας ένα άρτιο αποτέλεσμα και ένα επικό φινάλε!!!

Διαβάστε το και θα με θυμηθείτε! 

Επίσης υπάρχει και συνέχεια από τον ίδιο συγγραφέα,με άλλη υπόθεση το:"Δίψα για φόνο", που σύντομα θα πάρει την σειρά του.

Pantelis Topalidis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου